Podia Middelkampers.
Podia Middelkampers. Mullaert Reijnhout

Middelkamp scoort in vakantietijd

GOES - De Zeeuwse jeugdrenners blijven onvermoeibaar doorgaan met koersen. In het Vlaamse Brecht was zondag 15 juli een mooie omloop gemaakt. Voor renners van alle leeftijden waren er koersen.

Vanaf een overdekt terras konden de ouders en toeschouwers de verrichtingen van de jeugdrenners in alle luxe gadeslaan. In de tijdrit was het voor Sam Mullaert meteen raak en behaalde hij de eerste overwinning van de dag bij de 10 jarigen. In de wegwedstrijd die daarop volgde behaalde hij een mooie 2e plaats. Bij de 12 jarigen was Renzo Moretti mee in een vroege vlucht met 3, en controleerde het tempo. In de laatste ronde wist hij zijn medevluchters uit het wiel te rijden en boekte de 2e winst van de dag. Phillip van de Kieboom reed in het achtervolgende peloton en sprintte naar een knappe 4e plaats. Marijn Wiskerke reed bij de 14 jarigen naar een 14e plaats. Flavio Moretti reed bij de nieuwelingen een goede koers en bleef bij het peloton en kon zo samen met Casper Vos de wedstrijd uitrijden tot het eind. In de massaspurt werden zij 29e en 35e.

Bocholtz
Rosita Reijnhout was naar het Limburgse Bocholtz getrokken voor een echte klimkoers. Ze wist met 2 jongens weg te springen van het peloton en behielden hun voorsprong tot het eind. Ze finishte als 1e meisje en boekte daarmee de 3e overwinning van de dag voor de Middelkamp equipe. [l]