AGENDA

Woensdag 25 juli

Expositie Nicolauskerk

13:00 | Nicolauskerk

In de Nicolauskerk in Wolphaartsdijk exposeert Jopie Minnaard haar schilderijen tot en met 11 augustus van 13.00 tot 17.00 uur.

Bingo

20:00 | Brasserie Stelleplas

Op woensdag 25 juli organiseert het recreatieteam van Vakantiepark Stelleplas een bingoavond. Aan deze activiteit voor het hele gezin, mag iedereen meedoen. Er worden 6 ronden bingo gespeeld, inclusief een superronde. De opbrengst van de bingo komt geheel ten goede aan de recreatieactiviteiten op Vakantiepark Stelleplas. De bingo start om 20.00u en wordt gehouden in Brasserie Stelleplas aan de Stelleweg 5 te Heinkenszand. Doe gezellig mee, want de prijzen zijn weer top!

Donderdag 26 juli

Carillonconcert in Goes

19:30 | Grote of Maria Magdalenakerk

Op donderdag 26 juli bespeelt Eddy Mariƫn, Stadsbeiaardier van Mechelen (B), het carillon in de toren van de Grote- of Maria Magdalena Kerk te Goes. Het zomeravondconcert is van 19.30 tot 20.30 uur. De beste luisterplaats is de Manhuistuin, ingang Zusterstraat, waar tevens het programma te verkrijgen is.

Vrijdag 27 juli

Orgelconcert Gerrit Chr. de Gier

20:00 | Grote of Maria Magdalenakerk

Op vrijdag 27 juli organiseert de Stichting Muziek in de Grote Kerk Goes een orgelconcert op het Marcussen-orgel in de Grote of Maria Magdalenakerk. Het concert wordt gegeven door Gerrit Chr. de Gier, organist van de Jacobikerk in Utrecht en stadsorganist van IJsselstein. De Gier studeerde aan het Utrechts Conservatorium en volgde diverse internationale masterclasses. Hij won prijzen op internationale concoursen en gaf concerten in heel Europa en Zuid-Afrika. Op het programma staat muziek van Johann Sebastian Bach zoals enkele Praeludia's en Fuga's en koraalbewerkingen. Het concert begint om 20.00 uur. Voor meer informatie over de orgelconcerten: www.muziekindegrotekerkgoes.nl

Zaterdag 28 juli

Marktconcerten in de Grote Kerk

13:30 | Grote of Maria Magdalenakerk

Op 28 en 31 juli organiseert de Stichting Muziek in de Grote Kerk Goes weer twee marktconcerten op het Marcussen-orgel in de Grote of Maria Magdalenakerk. Op zaterdag 28 juli komt de organist van de Sint-Baafskerk in Aardenburg, Ad van de Wege, naar Goes om het orgel van de Grote of Maria Magdalenakerk te bespelen. Aanvang 13.30 uur, entree gratis. Op dinsdag 31 juli neemt de stadsorganist van Goes, Arno van Wijk, plaats op de orgelbank van het Marcussen-orgel in de Goese Grote Kerk. Aanvang 13.30 uur, entree gratis. Voor meer informatie over de orgelconcerten: www.muziekindegrotekerkgoes.nl

Woensdag 1 augustus

Expositie

13:30 | 't Kerkje van Ellesdiek

Expositie in 't Kerkje van Ellesdiek, van Hattumstraat 5 in Ellewoutsdijk. Bart Calbo toont werk(jes) met verschillende matarialen en technieken. De expostie is de hele maand augustus op woensdag en zaterdag van 13.30-16.00 uur en de toegang is gratis. Laat u verrassen.

Expositie Jopie Minnaard

13:00 | Nicolauskerk

In de Nicolauskerk in Wolphaartsdijk exposeert Jopie Minnaard haar schilderijen tot en met 11 augustus.