Afbeelding
Foto: Bennie Krajenbrink

Ziekenhuis bouwt nieuwe afdeling Heelkunde

GOES - Naar verwachting in oktober begint de bouw van de nieuwe afdeling Heelkunde voor het ziekenhuis in Goes.


DOOR BRITTA JANSSEN


Donderdag ondertekenden het Adrz en de aannemers de bouwovereenkomst. De afdeling komt op de plaats waar nu de kind en kraamafdeling is gevestigd. Het vernieuwen van de afdeling Heelkunde is onderdeel van het totale renovatieplan van de ziekenhuislocatie in Goes. Straks komen patiƫnten op een comfortabelere afdeling terecht.

Overlast
De bouw kan overlast veroorzaken, laat het Adrz weten. Het ziekenhuis probeert de hinder zo veel mogelijk te beperken. Het werk heeft nauwelijks invloed op de parkeergelegenheid, aldus het Adrz.

Nieuwe site
Het ziekenhuis lanceerde vorige week ook een vernieuwde website www.adrz.nl en een centraal hoofdtelefoonnummer: 088 125 00 00. Hiermee wil ze de informatievoorziening en bereikbaarheid van de ziekenhuizen verbeteren.
De huidige locatiespecifieke hoofdnummers voor de ziekenhuislocaties in Vlissingen/Middelburg en Goes/Zierikzee en het nummer van de afspraakcentrale komen op termijn te vervallen. De directe telefoonnummers naar de poliklinieken en ziekenhuisafdelingen blijven wel bestaan, laat het Adrz weten. [l]