GOES - Noord-Beveland Schoon viert eerste lustrum! Voor het jaarlijkse opruimen van het zwerfafval gaan we dit jaar op vrijdag 7 september de straat op.

Wethouder Pim Schenkelaars geeft het startsein om 09.30 bij de school De Kamperschouw in Kamperland, om 10.00 bij De Vliete in Wissenkerke, om 11.00 op Het Pleintje in Geersdijk, om 13.00 bij Het Stelleplankier in Colijnsplaat en om 13.30 bij De Zuidvliet in Kortgene.

Schoolkinderen, leden van de Dorpsraden, dorpsbewoners en jongeren van De Vliethoeve gaan gewapend met grijpers en vuilniszakken de straat op om het probleem van zwerfafval aan te pakken.

Hoe meer mensen ermee doen hoe schoner Noord-Beveland wordt. Want opruimen kan altijd en overal! Het is helemaal niet moeilijk! Het enige wat je hoeft te doen is een verdwaald blikje, papiertje of plastic dingetje van de straat of het grasveld oprapen en in de vuilnisbak gooien. Als beloning en waardering voor het opruimen staan er drankjes klaar bij de Spar in Kortgene, Albert Heijn in Kamperland, Spar Sturm in Colijnsplaat en Attent in Wissenkerke. Ook dit jaar laten we weer zien wat het resultaat is van samenwerken. [l]