Hobbywerkplaats.
Hobbywerkplaats. Lupgens

Hobbywerkplaats is verhuisd

GOES - Het is nu ruim een jaar geleden dat de hobbywerkplaats “de Bevelanden” is verhuisd naar Columbusweg 10 in Goes. We hebben de beschikking over een ruime loods achter de “AFAC” en deze is nu volledig ingericht.

Rond meerdere grote werktafels en werkbanken staan diverse vast opgestelde machines, die het hout bewerken een stuk makkelijker en mooier maken. Verder is de werkplaats goed uitgerust met zowel elektrisch als gewoon handgereedschap. Ook hebben we een behoorlijke hoeveelheid hout dat we van sommige bedrijven krijgen, restanten hout of pallets. De leden kunnen daar tegen een kleine vergoeding gebruik van maken.
Tijdens openingstijden is er altijd een werkplaats beheerder aanwezig, die kan helpen of adviseren.

Maken
Er worden veel mooie dingen gemaakt, van nestkastjes, speelgoed tot meubilair. Verder is het gezellig bezig zijn met mede hobbyisten, men leert er steeds nieuwe dingen bij en doet er leuke ideeën op. Een groot voordeel van deze werkplaats is dat men thuis niet met het lawaai van machines zit en de rotzooi, zoals stof en zaagsel.
De openingstijden zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30-12.00 uur en van 13.00-16.30 uur.

Houtbewerking
Altijd iets aan houtbewerking willen doen in een hiervoor speciaal ingerichte werkplaats, geef je dan op via hobbywerkplaatsdebevelanden@gmail.com of 0619412342. U kunt ook geheel vrijblijvend een keer binnenlopen tijdens openingsuren. Meer informatie en foto’s kunt u vinden op https://www.zeelandnet.nl/communities/hobbywerkplaats [l]