GOES - De Bibliotheek Oosterschelde start, in samenwerking met de Zeeuwse Muziekschool en SMWO, op 13 september met het Taalkoor. Het Taalkoor oefent iedere donderdagavond in de Bibliotheek Goes.

Op zaterdag 8 september is de feestelijke start van het Taalkoor tijdens het Open podium in de Bibliotheek. Iedereen is van harte welkom mee te zingen.

Houd je van zingen? Vind je de Nederlandse taal moeilijk omdat je nog niet zo lang in Nederland woont? Of vond je het leren van de Nederlandse taal op school lastig? Kom dan meezingen in het Taalkoor. Samen zingen we Nederlandstalige liedjes. Samen zingen is leuk en gezellig. En al zingend leer je de Nederlandse taal beter kennen. Goed kunnen zingen is niet nodig, plezier in zingen wel!

Aanmelden hoeft niet en deelname is gratis. Loop gewoon naar binnen en zing met ons mee. Het Taalkoor is iedere donderdagavond van 18.30-20.00 uur in de Bibliotheek Goes, Oostwal 34. De feestelijke aftrap is op zaterdag 8 september van 13.30-14.00 uur in de Bibliotheek Goes tijdens het Open Podium.

Het Taalkoor: de leukste manier om je Nederlands te oefenen! Meer informatie: www.bibliotheekoosterschelde.nl/taalhuis [l]