GOES - De Snookerclub zoekt nieuwe leden voor het komende seizoen, waarbij je uiteraard goed wordt begeleid.

De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe spelers bijgekomen, zodat het ook voor nieuwkomers leuk is om mee te doen qua niveau. De eerste 3 deelnames zijn vrij van contributie, zodat je voldoende kan kijken of je het leuk vindt.

Op dinsdag 11 september, de 2e dinsdag van september gaat de Snookercompetitie weer van start. We beginnen met een samenkomst over de opzet van de huiscompetitie en na deze informatie gaan we een klein toernooitje spelen.

Waar snookeren in de jaren 90 zeer veel beoefend werd is dat, mede door de Poolsport, wat minder geworden. Toch zijn er afgelopen jaren nog enkele nieuwe spelers opgestaan en samen met deze spelers is er al jaren een Huiscompetitie Snooker in Sport Pub Goes, variƫrend in de leeftijd van 24 jaar tot 60.

Heb je interesse om bij ons te komen snookeren? Zorg dan dat je er dinsdag 11 september om 19.30 uur bij bent, wij zoeken nog steeds nieuwe leden. Ben je verhinderd, maar wil je wel graag meedoen? Geef ons dan een belletje op telefoonnummer 0113-211843 of info@sportpub.nl. [l]