WOLPHAARTSDIJK - Na jaren van afwezigheid op de wielerkalender staat de Ronde van Wolphaartsdijk aan het begin van zijn tweede leven zaterdag 15 sept as organiseert Stichting wielersport Wolphaartsdijk de jaarlijkse TMZ slotkoers.

Stichting Wielersport Wolphaartsdijk is ontstaan uit Team x-treme en Mountainbike Wolphaartsdijk. De eerste Mountainbike wedstrijd werd georganiseerd in november 2007 en was gelijk een groot succes.

Nu twaalf jaar later organiseren we van uit de kersverse dit jaar opgerichte stichting onze eerste weg wedstrijd. Met op de wedstrijdposter Klinkende namen die ons in dit project wilde ondersteunen net als in 2007. Toen hadden we ook klinkende namen waar van er een aantal ons nog steeds ons ondersteunen.

Wedstrijd programma

Amateurs 40+ 13:00u

D-categorie 13:01u

Amateurs 14:15u

Dames S/P 14:16u

Permenance Reysport, Sportweg 1c, Wolphaartsdijk. Start en finish Burgemeester Hackstraat ter hoogte van de Kreekes visresto. Er is parkeer gelegenheid voorzien bij Zeeland Steelcenter ook aan de Sportweg. Voor de dames welke mee starten in de SPcategorie is in deze wedstrijd een prijzenschema voorzien. [l]