Mantelzorgpunt Goes viert feest

GOES - Het Mantelzorgcafé viert woensdag 19 september het 1-jarig bestaan met zowel een middag- als een avondcafé en nodigt de Goese mantelzorgers hiervoor van harte uit!

Tegelijkertijd gaat de website www.mantelzorgpuntgoes.nl online en staat het logo van Mantelzorgpunt Goes ook op de SMWO-zuil.

Mantelzorgcafé

“Het afgelopen jaar liet zien dat er duidelijk behoefte is aan een dergelijke laagdrempelige ontmoetingsplek voor mantelzorgers,” vertelt Mariette Straver, mantelzorgconsulent bij SMWO. Tijdens het Mantelzorgcafé, dat iedere derde woensdag van de maand van 13.30-15.00 uur wordt gehouden, krijgen mantelzorgers de gelegenheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Avondcafé

“Het is mooi om te zien hoe de mantelzorgers met elkaar in gesprek gaan en herkenning ervaren. Alle reden om mantelzorgers nu ook ’s avonds de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten. De nieuwe avondcafés zijn op 19 september en 19 december van 19.30-21.00 uur,” aldus Mariette Straver. Vanuit SMWO is er altijd een mantelzorgconsulent aanwezig zodat er gelegenheid is tot het stellen van vragen en inwinnen van informatie rondom mantelzorg.

Nieuwe website

Naast het logo op de zuil is er nu ook een nieuwe website. Mariette: “Met beiden ben ik erg blij omdat Mantelzorgpunt Goes nu duidelijker zichtbaar en beter vindbaar is.” Mantelzorgers uit de gemeente Goes kunnen bij het Mantelzorgpunt terecht voor informatie en advies, mogelijke inzet van een zorgvrijwilliger, begeleiding, bijeenkomsten en cursussen. Ook de activiteiten worden op de website vermeld. Wilt u aanwezig zijn tijdens de viering van het 1-jarig bestaan op woensdag 19 september? Dan is uw aanmelding gewenst. Informatie: SMWO, Mantelzorgpunt Goes, 0113-277111, mantelzorg@smwo.nl of kijk op www.mantelzorgpuntgoes.nl [l]