Kom op 22 september naar de open dag.
Kom op 22 september naar de open dag. Foto:

Zaterdag open dag Stoeterij Dandelion

NISSE - Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin op 22 september naar de landelijke Open Manegedag op Stoeterij Dandelion! Van 11 tot 16 uur openen wij de deuren van onze manege en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma. Het programma staat vermeld op de website: www.stoeterijdandelion.nl
Stoeterij Dandelion is een manege gevestigd in Nisse en geeft met plezier manegelessen aan kinderen en volwassenen. Met de Open Manegedag(en) kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

Nationale sportweek
De Open Manegedagen worden gehouden in de eerste week van de Nationale Sportweek. Deze Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten, iets waar de Open Manegedagen uitstekend op aansluiten. Bovendien maken alle bezoekers van de Open Manegedagen kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege.
Stoeterij Dandelion is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op ons ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.
Stoeterij Dandelion, Gerbernesseweg 21a, 4443 AH| Nisse, www.stoeterijdandelion.nl, 0630054169.