Een beestachtig leuke dag bij Van der Poel dier en verblijf.
Een beestachtig leuke dag bij Van der Poel dier en verblijf. Foto:

Dierendagfeest bij Van der Poel Dier en Verblijf

KRUININGEN - Dierendag staat weer voor de deur en dat betekent feest bij Van der Poel Dier en Verblijf in Kruiningen. Zaterdag ben je bij deze grootschalige dierenwinkel aan het juiste adres voor een beestachtig leuke dag.

Kom tussen 10.00 en 15.00 uur naar de Mexicaanse boerderij in de winkel, die in stijl is aangekleed. Knuffel met de lama's, alpaca's, ezels en pony's. Een leuk uitje voor het hele gezin. Maak tussen 10.00 en 15.00 uur kennis met Romy en Chico. Deze ara's komen graag bij je op je schouder zitten. Romy en Chico zijn dol op aandacht en spreken beide ook een aantal woordjes.

En er is nog veel meer te doen. Kinderen kunnen zich lekker uitleven op het grote springkussen. Kom langs tussen 13.30 en 16.00 uur en maak je eigen hondenriem onder begeleiding van Hondenschool Martin Gaus. Haal ook heerlijke snacks en frisdrank in de frietkar. Ook kunnen kinderen meedoen aan de kleurwedstrijd. Haal de kleurplaat op in de winkel of download deze van de website van Van der Poel.

Iedereen is van harte welkom. Naast al deze activiteiten profiteer je ook nog van de beste dierendagaanbiedingen. Van der Poel Dier en Verblijf is een winkel met voeding en benodigdheden voor alle huisdieren. In de winkel zijn grootverpakkingen voeding te vinden, mooie accessoires, er is fraaie aquariumafdeling, een prachtige knaagdierenboerderij, een enorm assortiment dierverblijven en veel meer.

De winkel zit aan de Weihoek 16 in Kruiningen: www.vanderpoeldierenverblijf.nl.[l]