Kinderboekenweek in de Bibliotheek

GOES - Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. De Bibliotheek Oosterschelde organiseert ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema Vriendschap: ‘Kom erbij!’.

De Bibliotheek is extra gezellig in oktober dus kom een kijkje nemen bij de activiteiten of kies een boek. Tijdens de Kinderboekenweek zijn er in veel vestigingen speciale tafels samengesteld met boeken over vriendschap.

Codewoord

Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen tijdens de Kinderboekenweek in meerdere vestigingen het gratis spel ‘Codewoord’ spelen op een computer. Kom met je vriend of vriendin naar de bieb, speur in de boeken voor de goede antwoorden en speel de online quiz. Na de Kinderboekenweek wordt er gekeken wie er gewonnen hebben.

Workshops

Een creatieve, grappige, gratis workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Krijg les van een echte illustrator Richard Verschraagen vindt dat je met tekeningen een verhaal extra leuk kunt maken. Op woensdag 3 oktober in Bibliotheek Kruiningen, van 14.30-15.30 uur. Aanmelden verplicht via www.bibliotheekoosterschelde.nl

Gruffalo

Kom zaterdag 13 oktober tussen 11.00-16.00 uur naar Bibliotheek Goes en Boekhandel Het Paard van Troje en word vriendjes met de Gruffalo. Wie durft met hem op de foto? Of speel een Gruffalospel of kom lekker luisteren naar een verhaal.

Voorleeshalfuurtje
Voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar wordt er op woensdag 10 oktober in verschillende vestigingen een leuk, spannend en gek verhaal voorgelezen.

Schuif gezellig aan met een vriendje of vriendinnetje. Natuurlijk zijn ook ouders van harte welkom. Gratis inloop. [l]