AGENDA

Donderdag 4 oktober

Dieren verwendag!

13:00 | Milieu Educatie Centrum De Bevelanden

Donderdag 4 oktober is het dierendag! Tijd om wat extra aandacht te besteden aan alle dieren. Deze middag heeft het MEC een knuffelhoekje met dieren van de kinderboerderij. Daarnaast kunnen kinderen een traktatie maken voor hun eigen huisdier thuis, of voor het huisdier van familie of vrienden. Hebben jou kinderen interesse? Geef ze op bij het Milieu Educatie Centrum De Bevelanden. Dit kan via onze site www.mecdebevelanden.nl, maar mailen of bellen mag natuurlijk ook (info@mecdebevelanden.nl, 0113-252628).

Vrijdag 5 oktober

Kinderkledingbeurs

13:30 | Jeugdhoeve

Kinderkledingbeurs Zuid-Beveland organiseert vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober een kledingbeurs in de Jeugdhoeve in 's-Heerenhoek. Herfst- en winterkleding vanaf maat 68 t/m 158. Ook verkopen we deze keer speelgoed. Tevens is er zaterdag een shop-advisor aanwezig. De beurs is geopend op vrijdag van 13.30 tot 20.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 11.30 uur. Op de beurs kun je pinnen (tegen een kleine vergoeding) en contant betalen. Wij zijn ook te volgen op Facebook en Instagram.

Duitse maaltijd en Oktoberfest

17:30 | Wijkgebouw de Westkant

Op vrijdag 5 oktober organiseren bewoners uit Goes-West en de wijkvereniging Goes-West een Duitse maaltijd van 17.30-19.00 uur. Aansluitend is er vanaf 19.30 tot 23.30 uur een Oktoberfest feestavond met Schlager muziek. Voor de maaltijd dient u zich vooraf aan te melden via 06-48646756 of via inloopgoeswest@gmail.com. De maaltijd en Oktoberfest avond vinden plaats in wijkgebouw de Westkant, Evertsenstraat 15 in Goes. De avond is toegankelijk voor iedereen u hoeft dus geen lid van de wijkvereniging te zijn om deel te kunnen nemen.

Zaterdag 6 oktober

Ruilwinkel open en reparatiecafé

12:00 | Ruilwinkel Goes

Zaterdag 6 oktober is de Ruilwinkel aan de Couwervestraat in Goes weer open van 12.00 tot 16.00 uur. Tevens is er dan weer een Reparatiecafé. Ervaren vrijwilligers zitten klaar om u apparaat te repareren, verstelwerk te doen of andere reparaties uit te voeren. Voorwaarde is dat u onderdelen die vervangen moeten worden zelf mee neemt, ook ritsen enz. Men hoopt dat u er mogelijk iets van kunt opsteken. Het Reparatiecafé is gratis (er is wel een fooienpot aanwezig). De ervaring leert dat apparaten met een laser of koffieapparaten met cups vaak niet te repareren zijn dus die kunt u beter niet aanbieden. De inname is om 15.30 uur gesloten. Nieuwe inschrijvingen zijn ook van harte welkom, dit is gratis maar u dient zich wel te legitimeren. Hou ook onze Facebookpagina en website in de gaten! www.Ruilwinkelgoes.nl

Prijsuitreiking knutselwedstrijd

11:00 | Koperen Tuin

Zaterdag 6 oktober 11.00 uur: Prijsuitreiking door het kindercollege (onder voorbehoud) van onze knutselwedstrijd: Maak een vriend. Koperen Tuin, Keizersdijk in Goes.

Dansavond OVA

20:00 | Dorpshuis Ons Dorpsleven

OntspanningsVereniging 'Amicitia' (OVA) organiseert zaterdag 6 oktober weer een dansavond in het dorpshbuis 'Ons Dorpsleven', Poelvoordestraat 3 te 's Gravenpolder. DJ. Nico verzorgt de muziek, aanvang 20.00 uur.

Woensdag 10 oktober

Yoga voor kinderen

15:00 | Koperen Tuin

Woensdag 10 oktober 15.00 uur: Yogaworkshop voor kinderen over het thema vriendschap, door Sandra Konst. Aanmelden is fijn, deelname gratis. Koperen Tuin, Keizersdijk in Goes.