Wie wil er meedenken over 50 jaar Goese Polder

GOES - Volgend jaar is het 50 jaar geleden dat de eerste bewoners van de Goese Polder de sleutel van hun woning kregen! Reden voor een feestelijk thema jaar: 50 jaar Goese Polder!

Vanuit dat thema zijn er veel mogelijkheden om activiteiten te organiseren, creatieve uitingen te doen, leuke artikelen te schrijven, tentoonstellingen te organiseren, de wijk op een positieve manier in het nieuws te krijgen enz.

Om te bekijken hoe we dit thema jaar samen met bewoners en organisaties uit de wijk vorm kunnen geven en welke ideeën er zijn organiseren we een brainstorm sessie op dinsdag 23 oktober van 19:30-21:30 uur in wijkcentrum de Spinne, Joseph Lunslaan 7.

Vanuit de brainstormsessie maken we werkgroepen die de ideeën gaan uitwerken, iedereen die het leuk vind mag hieraan meewerken. Ik zal zorgen voor de totale coördinatie en een planning.

Weet je nog anderen die het leuk zouden vinden om hier aan mee te doen? Neem ze vooral mee!! wil je wel meedenken maar kun je de 23e niet aanwezig zijn laat dat dan ook weten!

In verband met de voorbereiding is het wel fijn om te weten hoeveel mensen er komen, graag even van de voren aanmelden als je wil komen. Aanmelden kan bij Matijs Gerrits Opbouwwerker bij SMWO via 06-11030135 of m.gerrits@smwo.nl. [l]