GOES - Op zaterdag 20 oktober zal de opening plaatsvinden van de verbouwde Maranathakerk aan de Bergweg 43a in Goes. De afgelopen maanden is er door vele professionals en vrijwilligers veel werk verzet.

Het ontwerp voor de verbouw is van de hand van Architecten Alliantie, de hoofdaannemer was Bouwbedrijf Schrijver, de technische installatie is verzorgd door Van de Velde Installatiegroep, de beeld&geluidsinstallatie door Schaapsound, de verlichting door Maas&Hagoort, de vloeren en inrichting door Lavoir, de keuken door Pelma en het verfspuitwerk door Schildersbedrijf Verstrate. Straks is er een kerkgebouw waar we weer jaren mee vooruit kunnen. Er is voor de doordeweekse activiteiten vergaderzaalcapaciteit bijgekomen. De centrale ontmoetingsruimte is vergroot, er is een nieuwe keuken geplaatst en de toiletten zijn vernieuwd. Alle technische installaties zijn vernieuwd en overal zijn nieuwe kleuren aangebracht. Het ronde glas-in-loodraam is gerestaureerd. Het aantal beschikbare stoelen in de kerkzaal is uitgebreid naar ruim vijfhonderd door het aanbrengen van een galerij. Voor de uitgevoerde draaiing van de kerkzaal geldt een motief dat bij moderne kerkbouw vooropstaat: maximale betrokkenheid op het liturgisch centrum en elkaar.

Open huis
Op zaterdag 20 oktober is er van 14.30 tot 16.00 uur Open Huis. Ook u bent welkom om een kijkje te komen nemen.
Zondag 21 oktober zal in een kerkdienst, die om 10.00 uur begint, voor het eerst het Woord verkondigd worden in de vernieuwde kerk. [l]