Cees Mol (staand, tweede van links) en zijn personeel. FOTO COBY WEIJERS
Cees Mol (staand, tweede van links) en zijn personeel. FOTO COBY WEIJERS Foto: Coby Weijers

Keurslager Cees Mol is de leukste van Zeeland

GOES - Keurslager Cees Mol is de leukste slagerij van Zeeland. Volgende week weet hij of hij ook de leukste is van Nederland.

VAN ONZE REDACTIE

De wedstrijd vond plaats in aanloop naar de Slavakto, de jaarlijkse beurs voor slagers in het hele land die maandag en dinsdag plaatsvindt in Utrecht.

Daar moeten Cees Mol en zijn collega’s een specialiteit presenteren en de strijd aangaan met andere provinciewinnaars.

Spannend

De Goese slager hoopt op een mooi resultaat. “Het is best spannend”, zegt Mol. “Ik vind het al hartstikke leuk dat ik de leukste van Zeeland ben. Het is mooi dat mensen zo over ons denken. De klanten hebben dit echt bepaald.” Mensen moesten de deelnemende slagerijen beoordelen op zaken zoals klantvriendelijkheid, service en de prijs-kwaliteitsverhouding. Mol scoorde goed op alle onderdelen. Zijn uiteindelijke cijfer was een 9,4. In Utrecht wordt hij door een jury beoordeeld en door het publiek.

Beoordeling

Naast de strijd om de prestigieuze titel, die de winnaar veel publiciteit oplevert, doet Mol in Utrecht ook weer mee met producten.

Hij laat er in totaal twaalf beoordelen door een vakjury en hoopt op een gouden beoordeling. In het verleden heeft Mol al vele producten met goud en andere prijzen zien worden bekroond.

Keurslager Cees Mol. Oostwal 2E, Goes. Telefoon: 0113-211667. Website: https://mol.keurslager.nl.[l]