Ieder week Taalcafé Bibliotheek Goes en Heinkenszand

GOES - De Bibliotheek Oosterschelde houdt iedere dinsdag, in samenwerking met SMWO Welzijn, een Taalcafé in de Bibliotheek Goes van 14.00-15.30 uur. En iedere donderdag, in samenwerking met Taalclub Borsele, een Taalcafé in de Bibliotheek Heinkenszand van 14.00-15.30 uur.

Het Taalcafé is een goede plek om te oefenen met de Nederlandse taal en nieuwe mensen te leren kennen. Ook is het een plek waar je ervaringen kunt delen. Het verbeteren van de taal doen ze door te praten met elkaar over het thema van die middag. Je kunt hier terecht met al je vragen over de Nederlandse taal. Ook leggen bezoekers hier nieuwe contacten. Er is een vrije inloop, een gezellige sfeer en iedereen die aan zijn of haar Nederlands wil werken, is van harte welkom. Ook vrijwilligers die als taalmaatje werken, zijn welkom om samen met hun taalvrager een Taalcafé te bezoeken. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Het Taalcafé in Bibliotheek Goes aan Oostwal 34, is iedere dinsdag, met uitzondering van de schoolvakanties, van 14.00-15.30 uur, op 13, 20, 27 november.

Het Taalcafé in Bibliotheek Heinkenszand aan het Stengeplein 1 is iedere donderdag, met uitzondering van de schoolvakanties, van 14.00-15.30 uur, op 8, 15, 22 en 29 november. [l]