Badmintonteam SVNB speelt gelijk in Zwijndrecht

KAMPERLAND - Na enkele weken rust ging het badmintonteam van sportvereniging Noord Beveland met frisse moed weer aan het werk. Zondag 4 november moesten ze in Zwijndrecht aantreden tegen het 2e team van ABC Swindregt.

Danny en Virgil begonnen hun herendubbel niet goed. Zij verloren in 2 sets met 21-12 en 21-14. Daisy en Angelique brachten het er beter vanaf. Zij wonnen in 2 sets met 17-21 en 21-23. Virgil won zijn enkelpartij daarna weer met 14-21 en 14-21. Daisy had er meer moeite mee en verloor haar enkelpartij met 21-17 en 21-12. Ook Igor kon de 2e heren enkelpartij niet in winst omzetten. Hij verloor met 21 = 18 en 21-8. Angelique trok de partijen weer recht en won haar enkelpartij met 20-22 en 14-21. Nu alleen nog de mixpartijen. Virgil speelde met Daisy. Zij verloren met 14-21 en 16-21. Nu alleen nog Danny en Angelique. Zou het een verlieswedstrijd of een gelijkspel worden. Het begon met een 11-21, Swindregt herpakte zich en won de 2e set met 21-13. De 3e set moest nu uitsluitsel geven. Na een spannende strijd trokken Danny en Angelique aan het langste eind. Zij wonnen de 3e set met 21-15. Eindstand 4-4.
De volgende wedstrijd wordt 10 november tegen het 4e van BC Zwaluwen uit Prinsenbeek gespeeld. [l]