Leeskring: Samen de Bijbel lezen

GOES - De Bijbel is nog steeds het best verkochte boek ter wereld, het meest besproken. Noem een willekeurige mening over de Bijbel en minstens één persoon zal het met je eens zijn en een ander oneens. Eigenlijk heeft iedereen er wel een mening over, maar kunnen we ergens een mening over hebben als we niet op de hoogte van de inhoud zijn?

Wat is de Bijbel? Een wetboek? Een schrijven over God? Het boek van Israël? Het boek van de christenen? Wat heeft de Bijbel ons nu nog te zeggen?

Misschien heb je het nooit echt gedaan, ben je er mee gestopt of is het er gewoon nooit van gekomen? Wilt u de uitdaging aangaan en de Bijbel (weer gaan) lezen?

Dan is alleen op de bank leuk, maar soms is het nog leuker als je over een boek, de schrijver en inhoud kunt praten met anderen.

Bij voldoende belangstelling willen we een leeskring bij u in de buurt opstarten. Meer informatie en/of opgeven kan via de telefoon of via de mail: 0113-563956 of wwijnholds@zeelandnet.nl.

Het idee is om zo onbevangen mogelijk te lezen, hoe meer verschillende invalshoeken, des te beter en voorkennis is niet vereist. [l]