Beste b2b-bureau komt uit Zeeland

GOES - BOOM is voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste business-to-businessbureau van Nederland. Uit de jaarlijkse ranking van vakblad Fonk blijkt dat klanten het bureau – dat 25 jaar geleden in Goes het levenslicht zag - beoordelen met een ruime 9.

“Wij zijn pas tevreden als we onze klant écht verder hebben geholpen”, zegt directeur Hans van den Boom. “Hoog scoren in een ranglijst die is gebaseerd op onder meer partnerschap, efficiency en onze rol als business accelerator, vinden we dan ook een prachtige erkenning.” Naast de eerste plaats in de categorie business-to-business, bekleedt BOOM ook een zevende plek in de algemene top 50. Daarmee staat BOOM al jarenlang steevast in de top 10.

Zeeuwse roots
Eigenaar Hans van den Boom nam het bedrijf in 1999 over van zijn vader Jan, die ‘Boom Kollektief’ in 1993 oprichtte in Goes. Door de jaren evolueerde het creatieve bureau naar een full service communicatiebureau met vijf vestigingen in het midden en zuiden van Nederland. De naam wijzigde via BOOM Communicatie naar het korte, krachtige BOOM. [l]