Kristie Nijzink in haar pand van Taart & Tafel.
Kristie Nijzink in haar pand van Taart & Tafel. Foto:

Nieuwe eigenaar voor Taart & Tafel

GOES - Sinds jaar en dag staat Taart & Tafel, gelegen aan de Vlasmarkt in Goes, bekend als hét adres voor heerlijke, gezonde en desgewenst allergievrije taarten, lunchgerechten, high tea's en zeer smakelijke dranken. Per 1 november van dit jaar is Taart & Tafel overgenomen door Kristie Nijzink, die het concept zal voortzetten en verder ontwikkelen.

Het pand is in een nieuw jasje gestoken en het logo opgefrist. Nog steeds treft u daar al het lekkers en dezelfde gastvrijheid zoals u die van haar gewend bent.

Dinsdagmarkt
Binnenkort staat 'Taart & Tafel op wielen' op de dinsdagmarkt in Goes. Bij deze koffiemobiel koopt u de lekkerste koffie of thee en geniet u van de heerlijke taartjes.

Menukaart
Ondertussen wordt de menukaart verder uitgebreid met gezonde producten, verantwoorde smoothies en nóg meer lunchgerechten.

Gezonde voeding
Kortom, Taart & Tafel blijft zich ontwikkelen en volgt de laatste trends op het gebied van gezonde voeding op de voet, zolang het maar 'natuurlijk lekker' blijft. Kristie Nijzink's heerlijke en eerlijke taarten zijn eveneens op bestelling af te halen. En heeft u iets te vieren? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.
Zij zien u graag aan de Vlasmarkt 8 in Goes. Meer informatie en de laatste nieuwtjes vindt u op Facebook, Instagram en op de website www.taartentafel.nl [l]