7e Douwe Egberts-waardepuntenactie voor de voedselbank

GOES - Lionsclub Goes verzamelt wederom in 2018 waardepunten van Douwe Egberts. Dit jaar in de maand december. De opbrengst van de actie gaat naar cliƫnten van de voedselbank in Goes. De Douwe Egberts punten kunnen worden ingeleverd bij meer dan 20 locaties in Noord- en ZuidBeveland. De locaties staan op de website van de Lionsclub.

Moeilijke tijden voor voedselbanken. Onder geselecteerde gezinnen, huishoudens en alleenstaanden verspreidt de voedselbank wekelijks pakketten met voedselproducten, die merendeels door producenten en distributeurs van levensmiddelen beschikbaar zijn gesteld. Lionsclub Goes schiet daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De door u ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank.

Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties met 15% te verhogen. Voor iedere 600 punten ontvangt de voedselbank een pak koffie. Koffie is een lang houdbaar product dat normaal vrijwel nooit als restpartij aan de voedselbank wordt aangeboden. Ondersteuning van Douwe Egberts is dan ook van harte welkom! Geef uw DE-waardepunten nog meer waarde en stel deze ter beschikking aan de voedselbank![l]