WOLPHAARTSDIJK - De kerstviering van de Protestantse gemeente Wolphaartsdijk begint op maandag 24 december om 19.30 uur met een Lichtjestocht voor jong en oud.

We starten in 'Herberg de Griffioen' en wandelen langs scènes uit het kerstverhaal, via een sfeervolle kerstviering in de Nicolauskerk naar de kerststal. Medewerking wordt verleend door vele dorpsgenoten, samenwerkingsorkest Advendo-EMM o.l.v. Gert van der Weide, de vocalisten Veerle Jansen en Sanne Wisselink-Blom, harpiste Lotte Blom, organist Pieter van der Leer en ds. Corine van Eck. Na afloop is er een ontmoeting bij warme chocolademelk en glühwein.

Eerste kerstdag

Eerste kerstdag, 25 december, is er om 10.00 uur een kerstviering waarin het evangelie van Gods liefde voluit zal klinken. De allerkleinsten van de gemeente voeren de minikerstmusical 'Een herder kijkt verder' uit. Er is kerstzang van het Nicolauskerkkoor o.l.v. Joke de Witte, samenzang met organist René Nijsse en een kerstpreek van ds. Corine van Eck. Iedereen is van harte welkom.