De diensten van DoorBrekers zijn multimediaal. FOTO HANS VISSCHER
De diensten van DoorBrekers zijn multimediaal. FOTO HANS VISSCHER Foto: Hans Visscher

Twee kersnachtdiensten in DoorBrekers in De Mythe

GOES - DoorBrekers houdt volgende week maandag (24 december) twee kerstnachtdiensten in Theater de Mythe in Goes. Mensen kunnen gratis tickets reserveren.

De afgelopen tien jaar hebben elk jaar duizenden mensen de multimediale kerstnachtdiensten van DoorBrekers bezocht. “Tijdens de DoorBrekers-kerstnachtdienst gaan bezoekers door middel van veel muziek, dans, film en een inspirerende boodschap mee op reis van het allereerste begin van de aarde, naar Gods plan voor onze toekomst”, zegt Peter Paauwe, oprichter en senior pastor van DoorBrekers.

Tickets

Verspreid over vier locaties in Nederland houdt DoorBrekers in totaal elf kerstnachtdiensten. Via www.doorbrekers.nl/kerst zijn er gratis tickets te reserveren voor de diensten.

Amsterdam

DoorBrekers is een kerk met vijf locaties in Nederland en is in 2005 gestart in Barneveld door de in Krabbendijke geboren Peter Paauwe en zijn vrouw Ilona. Andere plekken waar de kerk elke zondag diensten houdt zijn Amersfoort, Zwolle, Zeeland en in de Drechtsteden. Volgend jaar komt er met Amsterdam een zesde locatie bij. Meer informatie is te vinden op www.doorbrekers.nl.[l]