AGENDA

Expositie ZILTE ZEE in GalleryMaritime

12:00 |

Expositie ZILTE ZEE in GalleryMaritime Colijnsplaat toont het werk dat oer-Nederlands is, want het is: 'Made in Holland', maar dan gecreëerd door zes Chinese kunstenaars. Door de ogen van deze kunstenaars krijgt wat er in, op en aan het water te zien is, een bijzondere dimensie. In de galerie liggen catalogi met het werk en de beschrijvingen van de rondreis die de zes kunstenaars door ons land maakten en hen inspireerden om het Nederlands waterlandschap vanuit hun gezichtspunt te verbeelden. GalleryMaritime Voorstraat 45, Colijnsplaat, t/m 31 december, wo t/m za van 12.00-18.00 uur. Gratis entree. Elke woensdag maritieme leestafel. Ook op afspraak: 0622591452 of info@gallerymaritime.nl.

Expositie

8:00 |

Tot 1 maart exposeert Riny van der Borgt van der Wal uit Heinkenszand voor de tweede keer in de Cornelia Emil Sandströmweg 2 Zierikzee. Met bijzondere materialen en technieken wil zij verschillende culturen laten zien die in onze maatschappij leven om elkaar beter te leren begrijpen want als geest en hand niet samen gaan, ontstaat er geen kunst. Openingstijden hele week van 08.00-20.00 uur.

Woensdag 26 december

Tweede kerst in 't Kerkje van Ellesdiek

14:30 | 't Kerkje van Ellesdiek

Op woensdag 26 december biedt 't Kerkje van Ellesdiek, Ellewoutsdijk, een programma aan in kerstsfeer. Nelleke Wissel draagt een gedicht voor en vertelt een verhaal. Ruim tijd is er ingeruimd voor een optreden van Patricia Foort met een liedprogramma in het teken van kerst. In de pauze is er een verloting waarvan de opbrengst gaat naar een Surinaams project om kinderen te eten te geven op school. Uiterlijk kwart voor vijf wordt de middag afgesloten. Het programma begint om 14.30 uur. Reserveren kan via email reserveer@ellesdiek.nl of telefonisch: 0113-612681.