Trainingsweekend Noormannenselectie

WESTKAPELLE - De Noormannenselectie vertrok vrijdag 5 januari uit Westkapelle voor een Trainingsweekend naar het Brabantse en wel in de omgeving van Tilburg.

Naast enkele trainingscessies stond zaterdag een Oefenwedstrijd op het Programma tegen de Amateurs van Willem 2. Willem 2 is een derdeklasser en voor de wedstrijd in Tilburg werd om 15.00 uur afgetrapt. In een aantrekkelijke wedstrijd werd de wedstrijd afgesloten met een 1-1 gelijkspel. De Tilburgers kwamen op 1-0 en met deze stand werd óók gerust. In de tweede helft kwam Noormannen op gelijke hoogte en de maker was Jari Kaland. Een nuttige oefenwedstrijd, dit ter voorbereiding van de tweede competitiehelft.
Noormannen speelt op dinsdag 16 januari nog een oefenwedstrijd in en tegen S-Heer-Arendskerke.

Zevendorpentoernooi
Bij de Jeugd is het Zevendorpentoernooi afgesloten op donderdag 4 januari en wel voor de JO11, JO13, JO15, JO17 en JO19. Dit Toernooi werd voor de 33e maal georganiseerd en is in handen van de 7 voetbalverenigingen uit de Gemeente Veere. De locaties zijn de Sporthallen in Oostkapelle en Koudekerke en jaarlijks wordt er door een 1000 voetballertjes aan deelgenomen. De JO7 en JO9 spelen de Toernooien in Sportzaal De Bellink in Westkapelle en vandaag stond de 4e speelronde op het programma. Speelronden 5 en 6 vinden op de zaterdagen 13 en 20 januari plaats.
Uitslagen JO9-1 6 januari
Noormannen JO9-1-Meeuwen JO9-1 3-0
Noormannen JO9-1-Domburg JO9-1 0-3
VCK JO9-1-Noormannen JO9-1 4-1
Noormannen JO9-1-Meeuwen JO9-2 10-2

Zaalvoetbaltoernooi
De Recreatiecommissie van VV De Noormannen is al jaren zeer actief, om voor de Jeugd enkele evenementen te organiseren. De uitnodigingen voor de jeugdteams voor de evenementen worden binnenkort verstuurd en definitief gemaakt.
Op vrijdag 12 januari 2018 worden de flyers voor het te houden Zaalvoetbalvoorjaarstoernooi verspreid in Westkapelle en jongens en meisjes van 4 t/m 14 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden. Het Toernooi vindt plaats op dinsdag 20 februari en de locatie is Sportzaal De Belllink in Westkapelle.[l]