Voorlaatste ronde zevendorpentoernooi

WESTKAPELLE - Op zaterdag 13 januari werd in Sportzaal "De Bellink" de voorlaatste Speelronde van het ZevendorpenToernooi gespeeld. De allerjongsten kwamen in actie, namelijk de JO7(Minis). Zeven teams kwamen in actie. Winnaar was Meeuwen JO7-1.

Het ZevendorpenToernooi wordt voor de 33e keer gehouden. Zaterdag 20 januari is de afronding en het toernooi vangt aan om 13.00 uur en 5 teams komen dan in actie en zijn alle JO9-teams. Voor Noormannen neemt JO9-2 hieraan deel. 's Avonds wordt in dezelfde Sportzaal een Vader-Zoon-Toernooi gehouden en wel voor de JO9 en JO11. De organisatie is in handen van de Recreatiecommissie van v.v. De Noormannen.

Programma
Zaterdag 20 januari speelt Noormannen JO15 een vriendschappellijke wedstrijd tegen Meeuwen JO15. Aanvang: 10.30 uur in Westkapelle. Op vrijdag 12 januari zijn in Westkapelle huis aan huis flyers verspreid voor het te houden Zaalvoetbalvoorjaarstoernooi op dinsdag 20 februari. Alle kinderen van 4 t/m 14 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden. Senioren Noormannen 1 speelt dinsdag 16 januari in en tegen 's Heer-Arendskerke. Aanvang 19.30 uur. [l]