ARNEMUIDEN - De korfballers van TOP hebben zaterdag met 25-22 gewonnen van Die Haghe. Het was een knappe zege.

Thuis had TOP met slechts één punt verschil gewonnen van Die Haghe. Na een 6-0 achterstand won TOP 1 uiteindelijk met 22-25. TOP 2 had heel veel files onderweg. De heenreis naar Poortugaal duurde meer dan drie uur. Hierdoor begon de wedstrijd tien minuten later dan gepland. Een slechte eerste helft was het gevolg. De ploeg kon die achterstand in de tweede helft niet helemaal recht trekken tegen hekkensluiter KCR 2. De Zeeuwen verloren met 15-14. TOP 3 won nipt van Oranje Wit 3. TOP 4 won met 25-9 van Blauw Wit 3, TOP 5 ging ten onder tegen TOGO 3 en TOP 6 verloor net van Fortis 7.

TOP A1 moest de uitwedstrijd tegen KCR A1 spelen dat tot zaterdag één punt minder had. Het werd uiteindelijk een zwaar bevochten overwinning de Arnemuidenaren. TOP A2 moest het opnemen tegen TOGO A1. Uitslag was 14-16 voor de Arnemuidenaren. TOP A3 speelde thuis tegen Blauw Wit A1. Het werd 12-6.