Activiteitenclub AVEDA gegroeid naar 60 deelnemers

MIDDELBURG - Activiteitenclub AVEDA is binnen 3 maanden gegroeid naar 60 deelnemers waarvan een gedeelte al actief is in Spanje aan de Costa Blanca. Ingrid Rombouts initiatiefneemster en oprichtster van AVEDA en sinds kort ook werkzaam als chauffeur voor onder andere de zeeuwse zorginstelling Zorgstroom is zeer tevreden over de ontwikkeling van AVEDA. Ook is de eerste ontmoetingsbijeenkomst aan de Costa Blanca bekend en deze bijeenkomst zal deze eerste maand van het nieuwe kalanderjaar nog gehouden worden in Spanje.

AVEDA contactpersoon en overwinteraar Jan Bruinewoud organiseert voor AVEDA deelnemers wonend in Spanje of die gelijk aan hem langdurig in Spanje als overwinteraar in het mooie Spanje vertoeven een eerste ontmoetingsbijeenkomst waarvoor de eerste 10 AVEDA deelnemers zijn uitgenodigd. De datum is 23 januari 2018 en de locatie is op een mooie plek in Benidorm. De bedoeling van deze eerste bijeenkomst is om kennis te maken met elkaar en om met elkaar te overleggen welke leuke afspraken er gemaakt kunnen gaan worden om gezellige activiteiten te gaan organiseren in Spanje voor dit nieuwe jaar 2018.

Activiteiten
Activiteiten waar zowel AVEDA deelnemers die in Spanje verblijven aan kunnen deelnemen in 2018 maar uiteraard ook de AVEDA deelnemers die (samen reizen) vanuit Nederland en tijdens hun vakantieverblijf een leuke invulling willen geven door de mede AVEDA deelnemers uit Spanje te ontmoeten en samen met hen aan leuke activiteiten deel te gaan nemen. Ingrid: "Het ligt niet in de bedoeling om een enorme grote toeloop te gaan krijgen. Liever een overzichtelijke, sociale groep mensen waar respect en goede sociale en persoonlijke omgang met elkaar troef is en gewaarborgd blijft dan een hele grote groep die er niet eens toe komt om tijdens een activiteit bij voorbeeld gezellig kennis met andere deelnemers te maken puur omdat de groep er te groot voor is". In Spanje worden jaarlijks tal van evenementen georganiseerd en kent velen speciale Spaanse jaarlijkse themafeesten en feestdagen. Aanmelden bij AVEDA kan ook betekenen gezellig met AVEDA deelnemers kiezen om samen naar een leuk evenement in Spanje te gaan. Samen te rijden etc etc.
Spreekt dit u aan en bent u woonachtig of overwintert u misschien zelfs al in Spanje en wilt u ook nog graag deelnemen aan de eerste kennismakingsbijeenkomst? Stuur dan een email met daarin uw adresgegevens en leeftijd nog voor 23 januari a.s. naar AVEDA. Email: ijmrombouts@zeelandnet.nl
In Nederland vind er op 28 januari een AVEDA ontmoetingsbijeenkomst plaats in Slot Oostende in Goes. Voor degene die hieraan deel willen nemen daarvoor geldt dezelfde werkwijze. Even een mailtje met je gegevens sturen naar het zojuist vernoemde e-mailadres is voldoende. AVEDA neemt na ontvangst dan contact met u op.
Voor meer informatie over AVEDA en de diverse activiteiten en vakantiereizen die AVEDA aanbied voor 2018 kunt u een kijkje nemen op: www.AVEDA.vpweb.nl [l]