Stormvogels verliest in Bergen op Zoom

WESTKAPELLE - Stormvogels 1 heeft de overwinning tegen Zaamslag 1 geen vervolg kunnen geven. Tegen Scheldevogels 1 liep de ploeg uit Westkapelle tegen de tweede nederlaag van 2018 aan. In Bergen op Zoom werd het 21-17.

De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Zowel Scheldevogels als Stormvogels wisten makkelijk de korf te vinden en het verschil was geen enkele keer meer dan twee punten. Met de rust was het dan ook gelijk: 12-12.
Na de pauze ging het ook lange tijd gelijk op, maar was het de thuisploeg dat steeds aan de positieve kant van de score zat. Stormvogels maakte veel verdedigende fouten en wist in het laatste kwartier de korf lastig te vinden.

Scheldevogels liep een paar punten weg, want door de bezoekers niet meer in te halen was. Stormvogels verloor uiteindelijk met 21-17.
Volgende week is er de kans op revanche. Stormvogels 1 speelt dan opnieuw een uitwedstrijd. In Vlissingen in Seolto 1 de tegenstander. Het duel begint om 17:00 uur. Het programma van de overige teams van Stormvogels 1 ziet er als volgt uit: Fortis 6-Stormvogels 3 19:50 uur, Volharding C1-Stormvogels C1 13:00 uur, Seolto E4-Stormvogels E1 10:00 uur en BKC F1-Stormvogels F1 10:00 uur. [l]