Bewoners Middelburgse wijken kunnen naar spreekuren

MIDDELBURG - Inwoners van de binnenstad en de wijken Dauwendaele en Mortiere met vragen, klachten en suggesties zijn welkom bij het spreekuur 'Wijktijd'.

DOOR EUGÈNE DE KOK

Het eerste spreekuur voor bewoners van de binnenstad is donderdag 1 februari van 12.00 uur tot 13.30 uur bij de fietsenstalling Delta Cycle aan het Zusterplein in Middelburg. Wijkmanager Klara Venema en wijkagent Roel Kranendonk zijn daar volgende week donderdag aanwezig.

Het spreekuur is in overleg met de bewoners opgezet door de gemeente Middelburg en de politie. Samen willen ze de sociale en fysieke leefbaarheid in de wijken en dorpen van de gemeente Middelburg verbeteren.

Twee dagen voor het spreekuur in de binnenstad zitten Venema, wijkagent Edwin Koops en wijkmanager Rianne van Iwaarden in woonzorgcentrum Hof Mondriaan aan de Vrijlandstraat. Dan zijn bewoners van de wijken Dauwendaele en Mortiere van harte welkom. Het spreekuur is hier ‘s avonds, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Elke maand

De spreekuren voor Dauwendaele en Mortiere vinden bijna elke maand plaats. De volgende zijn op 8 maart, 12 april, 24 mei en 3 juli.

In Nieuw Middelburg bestaan de spreekuren al langer. Daar kunnen bewoners vrijdag weer langskomen[l]