Verhuurkantoor Toercom is verhuisd naar een ander pand.
Verhuurkantoor Toercom is verhuisd naar een ander pand. Foto:

Toercom is verhuisd

ZOUTELANDE - Verhuurkantoor Toercom in Zoutelande is verhuisd. Het toeristische bureau is sinds enkele weken gevestigd in een representatief onderkomen aan de Ooststraat 13 in Zoutelande.

Toercom verhuurt een breed scala aan vakantie-objecten. Appartementen, bungalows en vakantiewoningen, allemaal op loopafstand van het strand in en om Zoutelande. Met haar bemiddelingsservice regelt Toercom voor de eigenaren van de objecten alle boekingen van A tot Z, van de administratie tot aan de schoonmaak.


Voor eigenaresse Wendy Minderhoud was de verhuizing een logische stap. Toercom is tijdens 16 jaar één keer verhuisd, op den duur groeide ook de wens om een eigen pand te kopen. Die wens is nu gerealiseerd met het kantoor tegenover de voormalige vestiging van de Rabobank. De ligging is centraal in het dorp. Bovendien direct bij de entree van Zoutelande.
Voor de deur zijn enkele privé-parkeerplaatsen. Die zijn van grote waarde. Doorgaans parkeren de bezoekers van het kantoor kort om in te checken of voor een vraag.

Het pand heeft een ware metamorfose ondergaan. De verbouwing heeft enkele maanden in beslag genomen. Wat normaal een rustige periode is in de verhuursector, was nu voor Toercom een hectische tijd. Toercom telt drie medewerksters. Inmiddels zijn de boekingen voor het komende seizoen weer begonnen. Met veel enthousiasme zullen straks alle toeristen ontvangen worden. [l]