Valse start Noormannen 1 ná de winterstop

WESTKAPELLE - Noormannen 1 houdt geen gevoel over na de wedstrijd in Vlissingen tegen Zeeland Sport.

Een eerste helft met geen goed voetbal van beide teams en het was Zeeland Sport die in de 13e minuut de 1-0 liet aantekenen. Zeven minuten later werd de gelijkmaker gescoord, doch het was de Vlissingse doelman, die een verdwaald schot van Patrick Knevel in eigen doel werkte.

In de tweede helft liep Zeeland Sport uit naar 3-1 en het was Patrick Knevel die voor de 3-2 zorgde. De resterende tijd bleek onvoldoende om nog langszij te komen. De 3-2 was een feit en de thuisclub had hier het meeste recht op.

Voor de competitie kwam Noormannen 2 thuis tegen Domburg 2 in actie en Noormannen 2 sloot af met een 2-0 overwinning.

Vriendschappelijk werd nog gespeeld de wedstrijd: Noormannen DA 1-Meeuwen DA 1. De Dames uit Zoutelande wisten deze wedstrijd met 1-8 te winnen. Bij de thuisclub ontbraken vele Dames met blessures, of om andere redenen.

Noormannen 3 kwam nog niet in actie in competitieverband en trainde met de groep.

Programma zaterdag 3 februari
12.15 Noormannen DA 1-DwO15 DA 1
14.30 Noormannen 1-Veere 1
Noormannen 2 en Noormannen 3 komen nóg niet in actie.

Pupil van de Week
Pupil van de week is de zevenjarige Jur Minderhoud. Jur komt uit in de JO9-2 van de Jeugdafdeling van v.v. "De Noormannen". Jur komt uit een voetbalgezin. Oudere broer Finn komt uit in de JO13, moeder Sabine is Leidster van zijn team en vader Jackie traint de JO15. Oom Niels kwam uit voor Noormannen 1 en tante Renee voetbalt bij de Dames van "De Noormannen".

Uitslagen jeugd
Bij de jeugd kwamen zaterdag 27 januari twee teams in actie en speelden de volgende vriendschappelijk wedstrijden:
JO13-1-Domburg JO13-1 4-3
Serooskerke/Veere JO15-2-JO15-1 0-5