Beleef de winter tijdens de IVN Winterspelen

OOSTKAPELLE - Vrijwilligers van IVN laten op 7 februari bij Terra Maris zien hoe leuk de winter kan zijn. Van 13.30-15.30 uur staat in het teken van verschillende leuke winterse activiteiten. Bij het verlaten wacht de kinderen een mooie beloning voor hun prestaties.

De sneeuwpret was misschien voor korte duur en schaatsen op natuurijs zit er voorlopig nog niet in, maar de winter is toch echt in volle gang. De Olympische Winterspelen komen eraan en wat is er dan leuker dan een middag vol winterse activiteiten rondom de natuur? Met dit in gedachten organiseert IVN de Winterspelen. Waar kinderen onder meer heerlijk kunnen knutselen. Zo kunnen er vetbollen worden gemaakt, kunnen de kinderen zelf popcorn poffen of meedoen aan het spreeuwenspel. Een vleugje gezonde competitie is daarom niet uit te sluiten. Maar het belangrijkste is dat de kinderen beleven hoe leuk de winter kan zijn, ondanks het koude en natte weer.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich via: www.ivn.nl/Winterspelen-Zeeland aanmelden.
Kinderen van 4 tot 12 jaar die deelnemen kunnen met ouders/verzorgers het museum en de landschapstuin van Terra Maris gratis bezoeken. [l]