TOP moet meerdere erkennen

ARNEMUIDEN - Nadat TOP zich vorige week veilig speelde door thuis te winnen van Tempo stond zaterdag de uitwedstrijd tegen Dalto op de agenda.

De eerste helft ging goed, TOP ging met een voorsprong risten, maar na de pauze bleek het team uit Driebergen toch de betere van de twee. Dalto won met 28-26.

TOP 2 had nog een theoretische kans om degradatie te ontlopen als ze de uitwedstrijd van Dalto 2 zou winnen. De Arnemuidenaars, die eerder ook al het onderspit moesten delven tegen Dalto 2, verloren met 25-17. De reserves van TOP zijn daarom nu officieel gedegradeerd.

TOP 3 moest als middenmoter op bezoek bij Vitesse 2 dat nog kans maakt op het kampioenschap. De uitwedstrijd ging eerder dit seizoen met een duidelijk verschil verloren: 25-14. TOP 6 moest het zaterdagochtend in Bergen op Zoom opnemen tegen Scheldevogels 3. TOP 6 verloor met 10-7.

TOP A1 speelde zaterdag de uitwedstrijd tegen Vitesse A1 dat tot dat moment evenveel punten had vergaard. Thuis had TOP A1 met 25-37 van die ploeg verloren. Ook zaterdag was de ploeg uit Barendrecht een maatje te groot voor TOP A1. Vitesse A1 won met 31-21. TOP A2 nam het op tegen Tjoba A1. De Arnemuidenaars wonnen knap met 16-15.[l]