Exposities

Tentoonstelling 'Antoine Mes 90': De Zeeuwse beeldend kunstenaar Antoine Mes werd in september 90 jaar. Deze mijlpaal viert Museum Veere met een grote overzichtstentoonstelling: 'Antoine Mes 90'. In de tentoonstelling zijn voornamelijk de abstracte Zeeuwse landschapsschilderijen te zien die Mes vanaf jaren '90 schilderde. Tot en met eind maart is Museum Veere geopend op zaterdag, zondag en in schoolvakanties van 13.00 tot 17.00 uur.

Tentoonstelling Romeinse kust en landschappen: Twee nieuwe tentoonstellingen in het Zeeuws Museum in Middelburg: Romeinse kust, het land van Nehalennia en Landschappen, Jos de Putter. Het museum opent gratis zijn deuren en er zijn vanaf 13.30 uur allerlei activiteiten voor jong en oud. Expositie is t/m 6 mei.

Expositie schilderijen André Klompmakers: Met het thema "Duurzaamheid en ons Zeeuws Landschap" wil een jonge ondernemer die inzet op duurzaamheid en eerlijke Zeeuwse producten een verbinding aangaan met Klompmakers en zijn verhaal en visie in zijn schilderkunst.
Klompmakers maakt schilderijen die geïnspireerd zijn op het Zeeuwse Landschap. Expositie te zien bij: Familie brasserie Amable, Veerweg 76, AT4493 Kamperland, dagelijks open van 10.00 tot 22.00 uur t/m 26 maart. Info: www.galerie-andre.webklik.nl [l]