Reünie Dames EZRC Oemoemenoe

MIDDELBERG - In de jaren '80 en begin '90 behoorden de dames van EZRC Oemoemenoe tot de top van Nederland. In het seizoen '86-'87 werden ze Nederlands kampioen, Nederlands Kampioen Sevens en winnaar van het Nationaal Toernooi. Daarnaast was het de eerste vereniging met een Filly's team (16-19 jaar), de vrouwlijke tegenhanger van de Colts.

In die periode maakten ook een aantal meiden deel uit van de Nationale Selectie. Al die successen waren voor een groot deel te danken aan de trainer/coach Peter Kruijk. Aanvankelijk nog speler van de herenselectie, maar later volledig gericht op het damesrugby. Door zijn visie en inzet wist hij het beste uit zijn speelsters te halen.

Reünie
Op 19 mei wordt er een reünie georganiseerd in het clubhuis van Oemoemenoe op sportpark De Sprong in Middelburg. Peter en zijn vrouw Renske, wonen momenteel in Canada, maar komen hiervoor speciaal naar Nederland. Graag nodigen we alle dames uit, die onder begeleiding van Peter Kruijk hebben gespeeld, om contact op te nemen via onderstaand adres (wanneer je dit nog niet hebt gedaan). Corrie Bouwens, Judith Seijbel en Yvonne van Dijk, info@oemoemenoe.com [l]