Quizavond voor muziekliefhebbers

MIDDELBURG - Vrijdag 9 maart voor de tiende maal een quizavond voor muziekliefhebbers in de Griffioen.

Vrijdagavond 9 maart zal muziek centraal staan tijdens de muziekquiz van stichting Griffioen De Wijk. De quiz is toegankelijk voor iedere muziekliefhebber of luisteraar. Om er voor te zorgen dat de avond geschikt is voor alle leeftijdsgroepen, zijn uit alle decennia vanaf de jaren 60, evenredig veel vragen verwerkt in de quiz. Ook worden er vragen getoond waarin film en klassiek centraal staan (ook geschikt voor de jonge muziek liefhebber). De quiz bestaat uit 5 rondes, waarin alle vragen bestaan uit beeldfragmenten en de daarbij horende vragen. Ook zal er iedere ronde een vraag door de band Smout worden gespeeld. Het is vooral de bedoeling om een gezellige avond te beleven. Tussen de rondes door, zal Smout het publiek vermaken met covers en eigen werk.
We benadrukken dat deze avond niet alleen voor wijkbewoners is maar voor iedereen die graag naar muziek luistert. Iedereen die het leuk vindt een gezellige avond te beleven. Inschrijven is niet nodig en je mag zowel individueel, als in team verband mee spelen. Voor de winnaar is een leuke prijs beschikbaar.
Waar? Griffioenstraat 44 Middelburg. Hof 't Seijs, Wijkgebouw en welzijnsruimte. Vrijdagavond 9 maart start 20.00 uur de zaal is open vanaf 19.15 uur en de toegang is gratis.[l]