Vrijwilligers gezocht voor NL Doet in zorglocaties

MIDDELBURG - Verschillende locaties van SVRZ doen mee aan de vrijwilligersdag ´NL Doet´ op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart en zoeken daarvoor nog enkele vrijwilligers.

Thibautstraat: vrijdag 9 maart van 13.00-16.00 uur. Terrassen die rondom het huis liggen schoonmaken en aankleden met bloembakken en kleine tafeltjes. Voor de bewoners van de groepswoningen; 13.00 - 15.00 uur. Bewerken en bemesten van de Stadstuin. Samen met mensen met beginnende dementie en kinderen van de basisschool.
´t Gasthui: vrijdag 9 maart van 10.30-15.30 uur. Een minibiebkastje bouwen voor de locatie. Vanuit een bouwtekening een houten kast bouwen en schilderen.
Kranesteyn: vrijdag 9 maart van 10.00-12.00 uur. De terrassen lente-klaar maken. Onkruid verwijderen, tuin meubilair soppen,
plantjes in de potten zetten. Zodat de cliënten daarna weer van de voorjaarszon kunnen genieten; 10.30-12.00 uur. Voor de cliënten van de kleinschalige woningen van Kranesteyn het heerlijk laten ruiken op de woningen door wat lekkers te bakken voor in de ochtend of in het weekend.
Compagnieplein: zaterdag 10 maart van 13.00-16.00 uur. Het opfleuren van een wand op het dakterras met een mooie schildering. De bewoners kijken nu op het dakterras tegen een grijze wand aan.
Wilt u helpen als vrijwilliger bij een van deze klussen? Kijk op www.nldoet.nl en meld u aan. Alle hulp is welkom. [l]