Afbeelding

Jeu de boules voorjaarstoernooi bij CJBM

MIDDELBURG - Op zondag 4 maart werden op de banen van Club Jeu de Boules Middelburg voor het 5e achtereenvolgende jaar het Voorjaarstoernooi gehouden.

32 teams (doubletten) deden mee aan deze aankondiging van het lenteseizoen dat voor deze club op 1 april gaat beginnen. Vanaf die datum zal verder alleen maar op de 32 buitenbanen gespeeld worden. Dit Voorjaarstoernooi vond plaats in de fraaie hal van CJBM met 20 binnenbanen en gezien de winterse omstandigheden kwam dit mooi uit.

Voor het spelsysteem werd gekozen voor uiteindelijk: de winnaars tegen de winnaars en de verliezers tegen de verliezers. Veel kansen voor iedereen dus. Verspreid over de hele dag werden 5 partijen gespeeld. Te beginnen om 10.00 uur.

Sportiviteit en gezelligheid gingen hier hand in hand. Te meer omdat diverse teams "van buiten" kwamen. Dat vertaalde zich ook in de einduitslag.

Met groot overmacht ging de eerste prijs naar het team van Piet Maartense en Hans Wirtz (CJBM), die alle 5 partijen in winst wisten om te zetten met een plus van 43 punten. Op de tweede plaats eindigden het team van Arjen van Noppen met Ceetan Wootan van Le Bastion uit Goes. De derde prijs ging naar Jens van de Berghe en Nicky Kockx uit Belgiƫ. Een welverdiende en prachtige vierde plaats werd de beloning voor het echtpaar Henk en Lenie van Vliet (CJBM).

Waarmee opnieuw het Voorjaarstoernooi van 2018 een absoluut gewild succes was en zeker op de lijst van 2019 zal terugkeren. [l]

Afbeelding