Blokfluitduo.
Blokfluitduo. ZMS

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

MIDDELBURG - Op zondag 1 april openen een dertigtal ateliers en galeries in Middelburg hun deuren voor het publiek, als onderdeel van de Kunst- en Cultuurroute. Een laagdrempelige manier om een grote variëteit aan kunstwerken te leren kennen.

Van speels tot monumentaal, de sfeer proeven van de fraaie ruimten in de oude binnenstad waar de werken tot stand komen en getoond worden.

Op deze eerste paasdag wordt de route opgeluisterd met muzikale optredens van leerlingen van de Zeeuwse Muziekschool en een zangkwartet, met repertoire van klassiek tot populair. Elk optreden duurt ongeveer een half uur.

Alma del Core

Het blokfluitkwartet Alma del Core, met o.a. Argentijnse tango’s, treedt op in Sjakie Galerie om 14.00u en 14.45u. Het klarinetduo met werken van Bach en Mozart treedt op in de galeries van Jet Sondaar (14.00u) en van Toos van Holstein (15.45u).

Tricycle

Gitaar en zang, o.a. ballads, van Tricycle zijn te horen in het atelier van Sandra van der Meulen (14.00u) en bij het CBK (15.00u). Het singer-songwriter duo Brook & Fields treedt op in Galerie Gerritsen (14.00u), in de galerie van Toos van Holstein (14.45u) en in het atelier van Sandra van der Meulen (15.45u).

Tenslotte is het zangkwartet met Italiaanse liederen over de liefde te beluisteren bij het CBK (14.00u), in de galerie van Jet Sondaar (15.00u) en in Sjakie Galerie (15.45u).

De openingsuren zijn van 13.00-17.00u.

Voor meer informatie over de deelnemers en de locatie’s, zie de Uitloper of de website kunstroutemiddelburg.nl [l]

Blokfluitduo