Paasfeest in Domburg

DOMBURG - Pasen kan volop gevierd worden in Domburg. Er zijn namelijk verschillende Paasactiviteiten op zondag 1 en maandag 2 april. Dus wie verblijft in Domburg of erop uit wilt met het gezin kan zijn Paashart ophalen in Domburg.

Op eerste Paasdag, zondag 1 april zijn er van 14.00 tot 18.00 uur Paashazen in Domburg die de kinderen er op hun Paasbest uit laten zien. Ze komen niet zomaar naar Domburg maar nemen schmink en glittertattoos mee. De kinderen kunnen zich laten schminken en een mooie glittertattoo uitkiezen op ‘t Groentje in Domburg aan de Badstraat.

Maandag 2 april is het zoeken geblazen tijdens de Paaseierenzoektocht. Iedereen kan zich gratis aanmelden tussen 9.30 en 10.30 uur bij Brasserie het Speelkwartier op het Centrumplein van Hof Domburg. Vanuit hier vertrekken we in een optocht met fanfare muziek door het centrum richting duinen en bos bij de Watertoren, waar zo’n 1500 eieren verstopt liggen. Tussen deze eieren liggen ook zilveren en zelfs gouden eieren. Wie deze weet te vinden krijgt een extra prijs tijdens de prijsuitreiking tussen 12.00 en 13.00 uur. Wie na het Paaseieren zoeken nog niet moe is kan een Paasdansje doen tussen 14.00 en 17.00 uur in het Centrum van Domburg. Hier speelt namelijk de Sjores Ambras Band. Meer informatie omtrent de verschillende activiteiten in de evenementenkalender op www.visitdomburg.com [l]