Winst Noormannen, zónder enige glans

WESTKAPELLE - Noormannen 1 behaalde in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter WIK'57 een 3-0 overwinning, doch het ging moeizaam. De bezoekers konden géén kansen creëren, doch Noormannen was slordig in de opbouw en afronding, of vonden de WIK-doelman op hun weg. Het duurde dan ook tot de 37e minuut, toen aanvoerder Erwin Pouwelse eindelijk voor de verlossende 1-0 zorgde.

De tweede helft een zelfde spelbeeld en in de 73e minuut zorgde Jesse Simonse voor de 2-0, wat omschreven kon worden als een fraai doelpunt. Het was uiteindelijk Dylan Maljers, die in de 81e minuut voor de 3-0 zorgde, wat uiteindelijk tevens de eindstand bleek te zijn. Drie punten, doch er viel weinig te genieten van hoogtepunten.

Overige seniorenuitslagen
Domburg 2-Noormannen 2 1-1
Noormannen 3-De Meeuwen 5 5-2, met 3 doelpunten van Rick Francke.
Noormannen DA 1-Serooskerke DA 1 6-0, met 4 doelpunten van Noa Francke, de zus van Rick Francke, die driemaal wist te scoren in Noormannen 3.

Programma zaterdag 31 maart
Slechts Noormannen 1 komt in actie voor de te spelen wedstrijd in en tegen Colijnsplaatse Boys, aanvang: 14.30 uur.

10.00 Noormannen JO8-1-Serooskerke JO8-1G
27 maart: Noormannen bestaat op die datum 85 jaar en dat wordt via vele evenementen gevierd en aandacht aan geschonken.
6 april: Expositie Noormannen bestaat 85 jaar en de opening hiervan vindt plaats om 15.30 uur in het Polderhuis in Westkapelle. Marjan Roelse en Hans Jongepier hebben hiervoor vele uren ingestoken om deze expositie tot stand te brengen.