Team GreenCork Design.
Team GreenCork Design. HZ University of Applied Sciences

Student company GreenCork Design

MIDDELBURG - Wij zijn 9 studenten van de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Dit schooljaar zijn we met een groep van 9 studenten aan het werk gegaan als student company. Op deze manier leren wij hoe het is om een eigen bedrijf te hebben, zodat wij deze vaardigheden eventueel in de toekomst ook kunnen toepassen. Onze company loopt alleen in het huidige schooljaar, dus vanaf september 2017 tot juni 2018.

Ons bedrijf heet GreenCork Design en we hebben een duurzaam accessoire ontwikkeld voor in huis. Het product bestaat uit een bloempot die we hebben laten bespuiten met spuitkurk. De bloempotten, die als basis zijn gebruikt worden, zijn afkomstig van de duurzame fabrikant Elho en zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Het spuitkurk waarmee de potten bespoten zijn, wordt voornamelijk gebruikt voor het bespuiten van grote oppervlaktes zoals huizen om deze te isoleren. Omdat kurk een restproduct is, zorgt dit voor een extra ‘touch‘ van duurzaamheid aan onze bloempot. Ons bedrijfje wilde de uitdaging aangaan om te zien hoe de spuitkurk op een klein oppervlak naar voren zou komen en tot ons geluk vinden wij dit zeer goed gelukt! Het is een mooi accessoire die op een unieke manier geproduceerd wordt.


Marktdag
We zijn nu net gestart met de verkoop en op vrijdag 13 april staan wij op dé student company marktdag in Middelburg. Deze dag start om 10.00 en eindigt om 16.30 uur. Uiteraard willen wij onze company zoveel mogelijkheid bekendheid geven, zodat meer mensen de kans krijgen om een product van ons aan te schaffen. Het zou leuk zijn om u daar te zien! [l]

Team GreenCork Design