Afbeelding
Foto:

Nieuwe keukentrends en open huis bij Pelma

GOES – Zelfs een Scandinavische keuken pronkt sinds kort in de showroom van Pelma Keukens in Goes! Iedereen die Pelma een beetje in de gaten houdt, weet dat deze keukenspecialist de keukentrends op de voet volgt. Daarom is de showroom recent vernieuwd met een aantal zeer fraaie, actuele keukenopstellingen.

Om iedereen gelegenheid te geven om de nieuwste keukens te bezichtigen, is er open huis op zaterdag 14 april van 10 tot 16 uur. Jong en oud is welkom, al is het maar om een hapje te proeven tijdens de kookdemonstratie.

De huiskok van Pelma zal heerlijke gerechtjes serveren uit onder meer de stoomoven. Nog niet zo heel lang geleden is de showroom verbouwd. De openhuisdag is een unieke gelegenheid om inspiratie op te doen voor uw keukenplannen in onze schitterende showroom. Nieuwtjes op het gebied van kleuren, materialen en apparatuur zoals de stoomoven, zullen worden gepresenteerd.

Pelma heeft zich de laatste jaren tot echte stoomovenspecialist ontwikkeld, dus u kunt tijdens deze dag ook al uw vragen stellen.
Ook vindt u andere aansprekende opstellingen. Zoals de urban-style keukens, wat moderne en stadse keukens zijn maar dan chiquer. Met verfijnde edelmetalen zoals goud en zilver in plaats van de koelere, zwart stalen en metalen elementen. Daarnaast is er dus ook een Scandinavische keuken opgesteld, waarbij je misschien al snel denkt aan sober, wit en zwart. Maar een Scandinavische keuken omvat meer. In deze Noord-Europese keukens komen ook lichte, neutrale kleuren voor, natuurlijke tinten en lichte ruimtes.

Moeite waard

Lekkernijen, allerlei keukennieuws en bijzonder geprijsde showroommodellen, het is de moeite waard om langs te komen. Onze unieke werkwijze garandeert u dat u een zorgeloze aanschaf doet. Netto lage keukenprijzen, transparante werkwijze, enthousiaste medewerkers, uitstekende montage en service kenmerken sinds lang onze manier van ondernemen. Onze showroom bevindt zich aan de Amundsenweg 47 in Goes. Meer info op www.pelmakeukens.nl. [l]