Expositie 85 jaar 'De Noormannen' geopend

WESTKAPELLE - Zaterdag 7 april trad Noormannen 1 aan in en tegen Hoedekenskerke. Noormannen trad aan zónder vaste basisspeler Dylan Maljers en na 6 minuten, moest routinier Mark Minderhoud het veld verlaten met een blessure.

Noormannen kreeg in de eerste helft de betere mogelijkheden, doch werden niet in doelpunten omgezet. In de tweede helft kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong, doch kon daar slechts enkele minuten van genieten, want Jesse Simonse zorgde voor de gelijkmaker. Beide teams kregen nog mogelijkheden, doch de eindstand eindigde in een remise.