Korte berichten

Korte berichten

MIDDELBURG
Informtieavond chronische pijn: PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie en OCA Middelburg houden op woensdag 25 april een informatieavond over chronische pijn met nieuwe inzichten en behandelmogelijkheden. Charlotte van der Pluijm, psychosomatisch werkend fysiotherapeut met meer dan 15 jaar ervaring met deze doelgroep, gaat u aan de hand van praktijkvoorbeelden en nieuwe theorieën uitleggen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van behandelingen. Tevens zal de coördinator en behandelend fysiotherapeut Guido Barentsen aanvulling geven over de behandeling van chronische pijn bij u in de regio. Wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Inschrijven is kosteloos en kan telefonisch of per email: tel. 0118-461897, email middelburg@oca.nl.
Lentefestijn: Kom jij ook naar het "Lentefestijn? Op woensdag 25 april houdt kinderboerderij De Klepperhoeve deze lente-middag. Schilder je eigen eenhoorn op hout, knuffel en voer onze dieren, zaai je eigen zonnebloem of groente zaadjes en geniet van een hapje en een drankje. De lentekoninginnen zijn ook aanwezig, dat wil je toch niet missen!? Geef je nu op per email: activiteiten@kinderboerderij-middelburg.nl, tel. 0118-627142 of kom langs op de kinderboerderij!
Plaats voor 50 deelnemers, vol = vol.
Vossenjacht: Kom jij ook zoeken naar vossen op De Klepperhoeve? Op woensdag 2 mei houdt de kinderboerderij in Middelburg de activiteit "Vossenjacht". De vossen zijn verstopt op de boerderij en in het Meiveldpark. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan snel op, dit kan in groepjes van 5 deelnemers. Wil jij je alleen opgeven kan dat ook, wij zullen de groepjes compleet maken. Welk groepje het snelste de vos gevonden heeft wint een leuke prijs! Er is plaats voor 100 deelnemers. Geef je nu op via activiteiten@kinderboerderij-middelburg.nl of bel naar 0118-627142.

MELISKERKE
Presentatie rondreis Myanmar: U bent welkom voor een presentatie van de reis die Jan Vink heeft gemaakt naar Myanmar. Op woensdagavond 25 april staat om 19.30 uur de koffie of thee voor u klaar in de Odulphuskerk, Meliskerke en om 19.45 uur start de presentatie. U krijgt een impressie van de verschillende projecten van Kerk in Actie en het land Myanmar. Jan ging met 12 reizigers op pad op zoek naar geloof, hoop en liefde in dit Aziatische land.

OOSTKAPELLE
Ontdek Oostkapelle:
In de meivakantie op zaterdag 28 april en woensdag 2 mei, organiseert Werkgroep Landgoed Wandelingen Oostkapelle (LGWO) weer een mooie wandeling van ongeveer 1,5 uur door Oostkapelle met een gids. De gids komt zelf uit Oostkapelle en zal u allerlei leuke verhalen en interessante wetenswaardigheden over het dorp vertellen. Vertrek om 13.30 vanaf infopunt 't Wachtertje, bij de Dorpskerk. Opgeven kan tot 20.00 uur de avond vooraf via mail connieburgs@zeelandnet.nl, vermeld hierbij uw telefoonnummer. Max. 12 deelnemers, vol is vol!

KOUDEKERKE
Rondleiding buitenplaats Moesbosch:
Op 28 april organiseert IVN Walcheren een bijzondere rondleiding over de historische buitenplaats Moesbosch. Dit gebied is gedeeltelijk privébezit en normaal gesproken gesloten voor het publiek. De villa van Moesbosch wordt sinds de 18e eeuw bewoond door de familie Van Doorn en is nog steeds in diens bezit. Bij het landgoed horen ook een grafkelder en een koetshuis, beiden staan op de monumentenlijst. Het bij de buitenplaats behorende bos is een uniek gebied. De gids vertelt u meer over de geschiedenis van deze buitenplaats en over alles wat er op dat moment groeit en bloeit. Een mooie gelegenheid om Moesbosch wat beter te leren kennen. Zaterdag 28 april is van 13.30 tot 15.00 uur. Het adres is Vlissingsestraat 28 in Koudekerke. We verzamelen bij de oprit, daar kan eventueel ook een fiets of auto gezet worden. Voor IVN leden is de toegang gratis. Aanmelden is niet nodig. [l]