Stormvogels wint topper van TOGO

WESTKAPELLE - Stormvogels 1 heeft zichzelf een goede dienst bewezen. In een spannend duel met TOGO 1 werd er met 15-16 gewonnen. De ploeg uit Westkapelle blijft daardoor koploper in Klasse 3K.

In een warm Goes waren de eerste minuten voor de bezoekers.

Stormvogels kwam snel op een 4-1 voorsprong, maar moest daarna toe zien hoe TOGO terugkwam en zelfs de leiding nam: 6-4.

Achterstand

Met de rust was de achterstand voor Stormvogels nog verder opgelopen en leek een overwinning verder weg dan ooit (12-6).

Tweede helft

Aan het begin van de tweede helft wilde Stormvogels zich niet gewonnen geven.

Het wist makkelijker de korf te vinden, terwijl TOGO juist niet meer wist hoe ze moesten scoren.

Het gat werd steeds kleiner en met nog vijftien minuten te spelen kon het duel opnieuw beginnen: 12-12.

Voorsprong

De thuisploeg kon maar geen potten breken en het was Stormvogels dat de voorsprong weer nam.

Ze gaven dit ook niet meer weg.

Met nog een aantal minuten te spelen stond het 13-16 en kon TOGO de achterstand wat verkleinen, maar moest toezien hoe de bezoekers er met de winst vandoor gingen (15-16).

Stormvogels 1 blijft daardoor ongeslagen de ranglijst aanvoeren.