Géén slot op de deur bij Noormannen

WESTKAPELLE - Noormannen 1 moest voor de derde keer in een week aan de slag en de tegenstander was zondag Patrijzen 1 uit 's-Heerenhoek. Wilde Noormannen nog aanspraak maken op de 3e periodetitel, dan zou er gewonnen moeten worden.

De start was goed, want het was de van een blessure teruggekomen Dylan Maljers, die vroeg in de wedstrijd Noormannen op voorsprong zette. Noormannen kreeg nog meerdere mogelijkheden, doch de vervolgscore bleef uit. Patrijzen dacht daar anders over, want was vóór rust vier maal doeltreffend. Met deze 1-4 voorsprong brak dan óók de rust aan. In de tweede helft kwam Noormannen terug en wist twee maal te scoren en het was aanvoerder Erwin Pouwelse en Dylan Maljers, die de 3-4 lieten aantekenen. Met nog 20 minuten te gaan, was het wachten op de gelijkmaker, doch Patrijzen dacht daar anders over en wisten de 3-5 en 3-6 te scoren. Detail, aanvoerder Erwin Pouwelse moest het veld verlaten, na twee gele kaarten. Uitslag Dauwendaele 4-Noormannen 2 8-2.

JO15-1 en JO8-1 vrijaf.
JO8-1 heeft zaterdag een Jeugdreisje naar België. Het reisje wordt bekostigd uit de Jeugdreiskas.