Aanvang van de wedstrijd
Aanvang van de wedstrijd Peter Klemann

Laatste competitiewedstrijd senioren heren 2 met winst afgesloten

MIDDELBURG - De heren senioren 2 van Oemoemenoe hebben hun laatste competitiewedstrijd tegen de studenten uit Utrecht, in Utrecht met winst afgesloten.

Oemoemenoe begon goed aan de wedstrijd. Emanuel Momon speelde helaas zijn laatste wedstrijd. Momon vertrekt voor school naar Amsterdam. Voor Emanuel de laatste wedstrijd , Jaybert Henricus maakte zijn debuut bij de Zeeuwse rugbyclub. Na 5 minuten spelen nam Oemoemenoe de leiding door de eerste try te scoren. USRS konden na een goed uitgevoerde maul de gelijkmaker scoren(7-7). Voor het einde van de eerste helft wist Oemoemenoe met de driekwart lijn nog 2x door de verdediging van Oemoemenoe heen te breken, beide conversies waren raak, 7-21. In de tweede helft scoort Oemoemenoe vanuit de voorwaartsen een try en ook USRS weet op bijna dezelfde manier ook te scoren. De laatste try is voor Oemoemenoe. Eindstand 14-33 voor de Zeeuwen. Oemoemenoe behoudt hierdoor de derde plaats in de competitie derde klasse Zuid-West. Meer informatie www.oemoemenoe.com [l]